domingo, 2 de noviembre de 2014

Passes endavant, molt a millorar

Primers gols en el Ciutat, primera victòria de la temporada a l’estadi i primera victòria de l’etapa Alcaraz.
Primers gols en el Ciutat, primera victòria de la temporada a l’estadi i primera victòria de l’etapa Alcaraz, tot això en un partit de futbol, en 90 minuts d’intensitat d’un equip que venia deprimit i deprimint a la seva afició.  4 gols a favor i 23 en contra era la llosa que portava a sobre el Llevant i amb la que tenia que afrontar el partit contra el Almeria, un rival directe en la lluita per evitar el descens i que avui amb Mariño, Nikos, Juanfran, Vyntra, Navarro, Diop, Camarasa (Sissoko), Rubén (Morales), Ivanschitz (Gavilán), Victor i Barral han aconseguit superar i donar (com a mínim) una setmana tranquil·la als seus aficionats.

El partit ha estat un partit força típic del Llevant i això en part és de celebrar, un equip dur al darrere i que intenta sortir ràpid amb passades llargues per a que les lluite Barral i Victor, Rubén, Diop i Ivanschitz arriben des del darrere. A més a tornat la recuperació de pilota al mig del camp, fruit d’una d’aquestes recuperacions (de Diop) a arribat el primer gol després d’una gran acció per banda de Barral. El joc ha seguit trobant les mancances de la existència d’un mig campista tocador que controle una mica el joc al mig del camp i d’extrems en el seu millor estat de forma, Rubén malgrat seguir sent dels jugadors amb més talent del equip segueix sense trobar el seu millor nivell i Ivanschitz pateix molt les seves carències físiques en el joc vertical que practiquen tots dos equips. En quant al atac, avui per fi ha tornat el Barral de la temporada passada, incansable, lluitador i sobretot rematador; ha lluitat moltes pilotes en el cos a cos jugant d’esquenes, ha baixat a ajudar en llavors defensives quan ha calgut i ha fet un gran gol després d’una acció d’un contra un contra Ximo Navarro després del pèrdua del mateix jugador. Ha tornat les arribades, l’arribada dels mig centres com Diop a zones de perill, un Diop que per cert ha estat el millor jugador del partit amb un gran desplegament per tot el camp, omnipotent el senegalès.


En resum, segona setmana d’Alcaraz com a entrenador del Llevant i primera victòria, s’han recuperat sensacions bones de temporades anteriors però segueixen havent moltes carències i dificultats tant de qüestions tàctiques com físiques.

0 comentarios :

Publicar un comentario